Nosaltres

Si molts de vosaltres heu entrat en aquest bloc és perquè ja ens coneixeu, però deixeu-nos posar quatre línies autobiogràfiques, que sempre queden bé! 🙂

Ara som…

Liliana V. Calmet (El Vendrell, 1987) és llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (2010), advocada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i actualment està cursant un màster en Anàlisi Polític a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Paral·lelament, desenvolupa la seva carrera professional en l’àmbit del dret administratiu, al despatx internacional Uhy-Fay & Co. Va començar a escriure gràcies al portal Penedès21.cat, on feia articles d’opinió de manera habitual, però avui en dia col·labora als diaris comarcals El 3 de Vuit i Eix Diari, a Estol.cat, a la revista “El Tots” d’Osona, i al programa “Pas de Vianants” de Ràdio El Vendrell.

Frederic Porta Serramià (El Vendrell, 1987) és arquitecte (2011, URV), i Màster en Teoria i Pràctica del Projecte d’Arquitectura (MTPPA, ETSAB, UPC) amb la tesina titulada “A Torredembarra via Soholm: de Josep Maria Sostres a Arne Jacobsen” . Actualment, cursa el Postgrau en Arquitectura i Sostenibilitat (COAC). Publica els primers articles al Diari del Baix Penedès i posteriorment al portal Penedès21.cat, a més de col·laborar de forma esporàdica amb la revista “El Tots”, d’Osona. És membre de la Comissió del Barri de França, del Patronat de l’Auditori i Escola de Música Pau Casals, del TalloT de Foc, els Armats del Vendrell i impulsor d’El Teler, la Coordinadora d’Entitats i Teixit Associatiu del Vendrell. Col·labora o ha col·laborat amb l’EMMPAC, el Grup de Joves Santa Anna, la Comissió de Reis, la Comissió de Festes i el Caramot de Foc.

Abans érem…

Ariadna Caballero Folch (El Vendrell, 1987) és periodista, llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona (2010) i s’està especialitzant en moviments socials i conflicte internacional. Actualment treballa a Bellvei Ràdio i ha estat a altres mitjans comarcals com RTV El Vendrell o Penedes21.cat, del qual en va ser copropietària i redactora. També ha col·laborat en altres mitjans com El3deVuit i, esporàdicament, és corresponsal de Catalunya Ràdio al Baix Penedès. Ha estat monitora de l’esplai Zig-Zag del Vendrell. Ara forma part de la Comissió del Barri de França i és membre del Ball de les Gitanes i de les Gralles del Baix Penedès.

M. Carme Juncosa Vidal (El Vendrell, 1987) és llicenciada en Dret per la URV i compta amb el Diploma d’especialització en Dret de l’Empresa i la Contractació, expedit per la mateixa Universitat (2010). Especialitzada en Dret de protecció de dades personals (2011-12), Dret Urbanístic (2012) i Dret Administratiu (2012) per l’Il•lustre Col•legi d’Advocats de Barcelona, on està col•legiada com advocada de Dret Administratiu. Recentment, obtenció del títol d’especialització “Postgrau en Dret Local” i, a dia d’avui, estudiant del Màster en Gestió i Dret Local (especialització en Dret Urbanístic) ofert per l’Escola de l’Administració Pública de Catalunya. Actualment, desenvolupa la seva carrera professional com a advocada en condició de Tècnica Superior en Dret, especialista en Dret Local, a la Diputació de Barcelona. Ha estat esportista d’èlit de patinatge artístic competint a nivell nacional i internacional en nom del C.E Vendrell.  Sòcia de l’ Embarcada i component del Ball de Valencians.

Anuncis