Salmaldon ràdio-televisió finalitza una etapa a RTVendrell i en comença una de nova

03.05.13 | SALMALDON www.salmaldonart.com

Vendrell, 2 de maig.- El programa Salmaldon TV finalitzarà temporada la primera quinzena de juny. Mentrestant sortiran les entrevistes fetes al director de cinema i televisió Esteve Rovira, a l’actor Joel Minguet i la poeta Dolós Miquel.

Aquest final de temporada és també un final d’etapa de SalmaldonTV a Rtvendrell. Després de més de 3 anys fent televisió i més de 4 fent ràdio a RtVendrell les Montses hem arribat al final d’un camí motivat per la manca de recursos econòmics i pel tracte rebut des de la regidoria de Comunicació de l’Ajuntament del Vendrell.

El programa cultural que hem dirigit  i presentat les Montses tenia un objectiu que era apropar a comarques la cultura que molts cops resta centralitzada a la capital. Un programa on descobríem l’artista i el seu treball en un entorn singular: dins d’una piscina, dalt d’un vaixell. Els somriures, mirades i expressions que han fluït mentre entrevistàvem a: músics, actors, escriptors ens han fet grans i compartir-ho amb tots els espectadors ho ha fet especial.

Gràcies a tots els que ho han fet possible i amb estima al Pep i a l’Edgar.

Activar la cultura i donar a conèixer els artistes de casa nostra segueix sent la nostra fita. Per això, seguirem treballant perquè la fita no sigui una utopia sinó un camí. I properament ens tornarem a trobar perquè no diem un adéu sinó un canviem de canal de TV i ràdio.

Fins la temporada vinent !

Anuncis

3 thoughts on “Salmaldon ràdio-televisió finalitza una etapa a RTVendrell i en comença una de nova

  1. La majoria dels joves sabeu angles, al menys suficient per fer anar l’ordinador, però la gent gran del poble ja ens costa prou fer-lo servir en català o castellà. Ens eniria mol ve que les instruccions per moure’t dins el vostre web fossin en català, l’opiniò dels que han viscut mols anys a la vila també pot ser interesant.

    • Yacano, les parts en anglès venen per defecte amb aquesta plantilla del wordpress, ni ho hem posat nosaltres ni ho podem canviar. Tot i així, si tens algun dubte concret sobre el funcionament o algun apartat o demés, ens ho escrius aquí en un comentari o ens envies un correu a les4fonts@gmail.com i t’ho respondrem encantats! 🙂

      • Gracies, he comprès perfectament el problema, “la plantilla” no obstant pensó que la pròxima vegada que féu un blog en trieu una que crei menys dubtes encara que només sigui per fer contens els iaios. I dit això, crec que està molt ve el que féu i pensó intervenir per crear polémica i fer contens als uns i enfadar als altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s