Predicar amb l’exemple

Avui no ens allargarem massa, serem molt breus. De fet, és una pena que estiguem fent aquest article avui, perquè el més normal del món seria no haver-lo de fer.

Ja fa dies que per la esfera blocaire vendrellenca tomba un nou enfant terrible, el bloc Passant de les normes, que recull fotografies de conductors i conductores cometent diverses infraccions de trànsit, sent la més recurrent la d’aparcar allà on no toca.

Entre tant infractor però, n’hem de destacar un de recurrent: el nostre alcalde. És ja un clàssic de la nostra vila veure el seu cotxe aparcat al carrer de Mar just al costat de l’Ajuntament (on no hi ha plaça d’aparcament legalment habilitada), al costat del Consell Comarcal (ídem que l’anterior) o davant l’antiga biblioteca (tres quarts del mateix). I curiosament, mai hi veiem una multa al parabrisa del seu cotxe.

blogger-image-920163832

També cal dir que a Parven tot l’equip de govern, i fins i tot la oposició, té una plaça reservada. De la Plaça Pep Jai a la Plaça Vella o al Centre Cívic tampoc hi ha massa tros ni estona a peu.

Hem dit, però, que no ens allargarem i no ho farem. Però citarem una entrada del tant admirat bloc de Segur de Calafell, on avui també parlaven de l’estranya prerrogativa del regidor de governació d’aparcar allà on més li sembla i de la manera que més li sembla:

Si hay un aparcamiento público y disponiendo de espacio y margen de maniobra para aparcar, ocupas dos plazas por la cara, resulta que eres poco cívico.
Si resulta que, además, ostentas un cargo público, estás dando un mal ejemplo.
Pero si ese cargo público es el de concejal de gobernación, o sea, el que manda en la policía que, entre otras cosas, se encarga de controlar al que no cumpla las normas, entonces estás dando mal ejemplo y motivos para que los ciudadanos no confíen en absoluto en lo que les puedan decir.

I amb tot això, preguntem: Alcalde, quin exemple està donant?

Anuncis

4 thoughts on “Predicar amb l’exemple

 1. Ja va contestar que ell paga totes les multes…i suposo que hem de confiar en el que diu…tot i que ignorem si la grua va traballar o no.
  Si amb un poble de 37000 habitants existeix només el parven de (subterrani) amb poques places i a més l’hem de treure 21 places pels regidors, de places quan en queden pels altres?
  S’ ha de plantejar fer més parking sobterranis i alleujar una mica el centre que ja no aguanta més !
  Penso que es podria soterrar el del
  puig i fer-ne un centre comercial a munt aixi és caça 2 ocellls amb una pedra :
  1● un centre comercial al centre i prop de estacions de tren i bus seria una opurtunitat per fer un poble atractiu pels consumidors així s’ anira captant les despeses de gent de la zona: l’ arboç,Bellevei, llorenç,etc
  2●El coxe esta en lloc segur en parking vigilat per camares i personal mentre es pot passejar tranquilement pel centre o anar de compra o prendre un café o el que sigui .

  • Gràcies pel comentari Mac, no tenia controlats tots aquests posts! Ja veig que en comparació, encara hem de sentir-nos afortunats que només és (aparentment) un membre del nostre Ajuntament el que aparca allà on més li sembla… En fi, suma y sigue i a veure on arribem.

   Molt bona feina, a veure si algun dia us arribem ni que sigui a la sola de la sabata!

 2. El tema ya es antiguo, y por lo visto mientras más años cumple….peor lo hace.
  Este hombre y aunque se esfuerce nunca podrá predicar con el ejemplo ya que iría contra su manera de ser y cualquier situación ejemplar sería antinatura.
  Mirad….como ejemplo la situación dantesca de miseria que nos rodea por todos lados, donde hay que ser un hipócrita para no verlo. Ahora trasladarlo a la sucia jugada que montaron Martí Carnicer y Benet Jané para cobrar lo máximo posible sin dar un palo al agua entre el Ajuntament y la Diputació….y algo más.
  Por eso es incompresible que un hombre con la edad que tiene, que no se va a comer todo su capital siga empeñado en ser el tio Gilito del Vendrell……que le aproveche¡¡¡

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s