Fins la propera!

Ariadna Caballero. Aquest breu article és per dir-vos que deixo de ser una de les4fonts. De fet, ja fa un temps que la meva vinculació amb el blog és mínima i és que el ritme del dia a dia em deixa poc temps per dedicar-m’hi. Veient doncs que no puc complir amb les exigències que comporta formar part de les4fonts, he decidit deixar el blog. Així doncs, el proper cop que hi escrigui serà com a Cinquena Font o comentant algun dels vostres articles!

Un plaer haver pogut formar part d’aquest projecte que crec que ha sabut crear un espai d’intercanvi d’opinions interessantíssim i molt necessari a la comarca. Animar-vos a totes i a tots a seguir dient la vostra, aquí i arreu. Ens seguim llegint i ens veiem pels carrers! Fins aviat.

Anuncis

3 thoughts on “Fins la propera!

  1. És una llàstima que pleguis perquè les 4 fonts era més que un blog i un espai d’opinió. Molts ens queixem del que tenim, però sinó hi posem un granet de sorra no sortirem mai d’aquest cau. Espero que per un costat o un altre participis d’aquest esperit de les quatre fonts. Ànims i coratge els dos que queden, la Lili i el Fede. Vinga endavant que hi ha molta feina a fer. Sort..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s