En lluita per l’alcaldia l’any 2015!

municipals_2015

El proper mes de gener farà exactament un any que vam emprendre aquesta aventura anomenada Les4Fonts; un any que hem seguit comentant i opinant sobre diferents temes relatius al Vendrell i al Baix Penedès.

Tot i així, i tal i com se’ns ha dit vàries vegades, Les4Fonts no deixa de ser únicament un bloc i nosaltres no deixem de ser només uns simples opinadors. Per això hem decidit fer un pas endavant i actuar en conseqüència, portant l’esperit i l’objectiu del bloc a la vida real: durant les properes setmanes ens constituirem com a partit polític, concorrent a les properes eleccions municipals del proper 2015

Per dur a terme aquesta nova aventura volem que altres vendrellencs il·lustres vulguin acompanyar-nos. Algú amb una gran trajectòria dins del món del 2.0, amb sentit crític i amb ganes de comentar tot el què passa al nostre voltant. Per tant, el millor representant que podem presentar com a alcaldable serà en Miquel Casellas, que ha decidit encapçalar aquest projecte innovador, diferent, i que ha de permetre acabar amb tants anys de governs convergents i socialistes que ens han portat on estem, un pou molt i molt profund. La decisió no ha estat fàcil, i tampoc no ho serà dur-la a terme: som conscients de la nostra inexperiència i de la falta de recolzament material i econòmic del que gaudeixen els partits de l’stablishment vendrellenc. Però ens sobra la il·lusió i les ganes de canviar i batallar per una ciutat millor. Així doncs, i com diuen els moderns, Keep Calm and trust Miquel Casellas!

keep_calm_1

Una de les primeres decisions que volem prendre és que tothom estarà convidat a passar pel seu programa de ràdio, Pas de Vianants, per explicar-li al futur alcalde quin són els seus problemes i preocupacions. Igualment, el seu bloc Què t’anava a dir serà el portal d’informació oficial de l’Ajuntament. Els Lax’n’Busto, que ell tan segueix, seran els encarregats d’un nou himne per a la ciutat. Es pagaran vermuts els diumenges a les 12 per a tota la població, la piscina municipal pujarà la temperatura de l’aigua com a mínim 2ºC i els iogurts de pruna del Mercadona estaran disponibles al SAC de l’Ajuntament del Vendrell per a tots els ciutadans!

prunes reines claudes

prunes reines claudes

prunes reines claudes

Per tant, tan bon punt ens haguem constituït legalment com a partit, reconvertirem el bloc en un espai per a construir un programa polític amb l’ajuda de tothom, recollint impressions, crítiques i suggeriments per tal de fer aquest projecte el més obert possible.

Des d’aquí us animem a implicar-vos i, quan sigui el moment, a votar-nos. Creiem que a la cadira de l’alcalde li escauria la mar de bé.

Salut, i visca Les4Fonts!

Anuncis

8 thoughts on “En lluita per l’alcaldia l’any 2015!

  1. Som el dia que som, pero la idea i sobretot la gent que sou i mencioneu es molt acertada i seria prou interesant prls que pensem que podriem tenir un Vendrell millor. Si ho feu, aquí teníu un vot garantitzat !!

  2. Moltes gracies a tots per aquesta innocentada. No se qui ho fara pero al final per canviar tot aixo sha danar per aqui. Despres de les paraules venen les pinyes per canviar les coses. Veig que la gent hi esta dacord. Aixo es bo. Aixo estava fet amb molta puteria per les 4 fonts. Tot un joc estrategic molt ben pensat. Ha estat una sort col.laborar en aquest muntatge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s