Fins aviat!

A diferència d’altres articles que s’han publicat en aquest blog al llarg d’aquests mesos, amb aquest pretenc fer una petita reflexió del que ha estat per mi l’experiència a les4fonts i anunciar la meva retirada del blog. Per tant, com a article de comiat que és, serà un article centrat en mi mateixa i, sense pretendre avorrir-vos massa, breu.

El motiu pel qual vaig decidir entrar a formar part d’un blog com aquest  va ser, principalment, perquè les4fonts es presentava, i es presenta,  com un projecte  innovador amb el què s’ofereix als ciutadans un canal a través del qual poden expressar-se obertament, ja sigui intervenint en els debats, o bé,  participant al blog com a 5ªfont. Un altre dels aspectes que també em va impulsar a formar part de “les4fonts” va ser, no tant el fet de publicar una opinió personal, sinó la possibilitat de plantejar obertament diferents qüestions o, simplement, de compartir algunes de les reflexions que “em passaven pel cap” en determinats moments i que pensava que podria estar bé publicar al blog per animar als lectors a manifestar obertament la seva opinió.

Tot i que mantinc les motivacions que em van empènyer a formar part d’aquest projecte, he decidit desvincular-me del blog com a component de “les4fonts” per raons personals i, sobretot, professionals. M’enduc però, una amistat afiançada amb vosaltres: Lili, Frede i Ari, i una experiència més que, sens dubte, m’ha enriquit molt en molts sentits.

Per acabar, vull fer un reconeixement a tots els seguidors del blog, perquè és gràcies a tots vosaltres que el blog ha arribat a ser el que és, i de pas, animar-vos a tots participar a les4fonts. Per opinar, expressar-se i plantejar propostes alternatives amb fonament no fan falta carreres universitàries ni màsters, només ganes de plantejar coses noves i sentit crític. Molts de vosaltres, com nosaltres quatre, teniu moltíssimes propostes noves i opinions que valen la pena i que s’han de manifestar obertament perquè siguin escoltades i preses en consideració. Utilitzeu els canals que teniu a l’abast o creeu-ne de nous, si voleu, però feu sentir la vostra veu. És l’eina més important amb què comptem per començar a construir el camí cap a un futur inspirat en nosaltres mateixos.

Moltes gràcies pel vostre temps.

Fins aviat!

MCarme

Anuncis

4 thoughts on “Fins aviat!

  1. Ha estat una nova etapa en la vida. A vegades en alguns moments de la vida hi ha punts de coincidència i en altres moments les línies se separen, però en el fons sempre hi ha un contacte, un vincle i almenys sempre queda un seguiment. Espero que aquest pas per aquí t’hagi aportat moltes coses i encara que no formis part de les 4fonts no deixis de seguir el dia a dia l’actualitat d’aquest poble curiós entre mar i muntanya que vol ser ciutat, però li costa perdre alguns trets de poble. Ens veiem aquí o en altres punts de la vida i molta sort. Et vaig conèixer sobre patins, ara toca com a articulista i la propera deu dirà, però algun dia hi haurà una propera perquè les persones com tu no saben estar-se quietes i sempre aprofiten el màxim el dia per fer coses i engegar nous projectes. Una empenta que els hi passa també a la resta dels que fins avui han estat també els teus companys de blog que sempre continuareu sent amics per sobre det to. Una abraçada

  2. Moltes gràcies a tu pel teu temps. Perquè persones com tu, amb esperit crític i que busquen l’opinió, el debat, i per damunt de tot el respecte i la tolerància, són les que fan que aquest món sigui o intenti ser una mica millor. Desgraciadament sembla que el debat no té tants adeptes com hauria en la nostra societat…

    Un petó guapíssima!

  3. Endavant i força en la teva etapa professional. estic convençut, i ja ho saps, que ho faras molt i molt bé. Amb tot el que fas ets una crac.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s