#BPparlamentari: les respostes.

Aquest és el preludi d’una sèrie d’articles que s’allargaran d’avui dimarts fins el proper divendres dia 23 i que recolliran les respostes dels candidats i candidates del Baix Penedès a les preguntes formulades fa uns dies.

Abans que res ens agradaria fer algunes apreciacions. En primer lloc, i donat el gran volum de preguntes que ens van arribar, n’hem fet una selecció, que són les que finalment han contestat els candidats. Com veureu, entre aquestes, algunes han estat modificades o bé unides amb d’altres preguntes que també hi tenien en relació, ho hem fet per tal de poder traslladar el màxim de qüestions possibles, tot i perdre la seva forma original.

Pel que fa a l’organització dels articles, ho hem fet de la següent manera: el primer contindrà aquelles preguntes en relació a les motivacions del candidat o candidata a presentar-se; el segon es basarà, fonamentalment en el tema de la infraestructura, i el tercer es centrarà en la comarca del Baix Penedès. Per últim, el divendres publicarem aquelles preguntes dirigides exclusivament a un candidat, article que finalitzarà la nostra sèrie del #BPparlamentari.

En tercer lloc, hem ordenat les respostes dels candidats i candidates segons l’ordre d’arribada de les mateixes, i han estat transcrites respectant la redacció i l’extensió originals. Com veureu doncs, l’ordre és el següent:

Marta Mercader (UDC)

Núria Coral (SI)

Arantzazu Longares (PSC)

Alfredo Valdivielso (ICV-EUiA)

Joan Carles Fuentes (PXC)

Teresa Vallverdú / Jaume Piñol (ERC – Cat Sí)

Jaume Domingo (CDC)

Elisabet Rodríguez (PP)

Ivan Montejo (CUP – AE)

Per últim, agrair-vos a tots, candidats, candidates i lectors d’aquest bloc per participar i col·laborar en aquesta iniciativa. Esperem poder continuar impulsant iniciatives igual d’interessants amb tots vosaltres!

Anuncis